Sunday, March 23, 2008

Permulaan

hmm...ari ni permulaan bagi aku untuk mencoret segala kenangan manis dan pahit..berkongsi apa-apa cerita pun dalam blog ini...

Sebelum tu,aku nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih pada 'Kak Dewi' kerana telah banyak memberi tunjuk ajar untuk menghasilkan blog ini...Terima kasih juga kerana akak sudi mendengar segala masalah dan banyak memberi nasihat dan pandangan...Aku doakan semoga 'Kak Dewi' akan terus berjaya dalam bidang penulisan yang amat diminatinya.

1 comment:

dEW! said...

Salam za.. terima kasih! Tahniah! Teruskan usaha, ya! Cuba cari layout lain.. sbb kat blogspot tak byk pilihan.. ada byk tau kat website, za search aje, k!